Lite Tech Inc.

Lite Tech Inc. is opgericht in 1992 met de overname van het gepatenteerde XENOLITE-bedrijf en de technologie van DuPont. De producten zijn ontwikkeld op basis van de jarenlange DuPont-technologie met als resultaat lichtgewichte en milieuvriendelijke stralingsbescherming.


Lite Tech is de enige volledig geïntegreerde fabrikant van röntgenbescherming met een eigen R&D-laboratorium, ingenieurs en ANSI-vertegenwoordiging in de IEC-commissie. Lite Tech produceert de eigen gepatenteerde kern- / plaatmaterialen, die meer controle geven over kwaliteit en naleving van normen. XENOLITE-producten worden ondersteund door een grondig, krachtig testproces dat voldoet aan de strenge wereldnorm IEC 61331-1 (voor zowel 80 kV als 100 kV). 


Lite Tech (Xenolite) was 's werelds eerste met de productie van een lichtgewicht multi-element (bi-layer) composiet röntgenbeschermingsmateriaal, dat is ontworpen om loodvinyl te vervangen en tegelijkertijd een aanzienlijke gewichtsvermindering biedt. 


De missie van Lite Tech is om de wereldwijde ziekenhuisindustrie te voorzien van de technologisch meest geavanceerde stralingsbescherming, door een combinatie van lichtgewicht materiaal en veiligheid te bieden die ongeëvenaard is in de industrie.
Weergegeven:
Sorteer op:
Ultralite loodbril Levertijd 1-2 weken

Ultralite loodbril

Gemaakt van een lichtgewicht nylon en ontworpen om het gehele ooggebied te beschermen tegen röntgens..

€295,00 incl. BTW Excl. BTW: €243,80
Maxi loodbril Nieuw Levertijd 1-2 weken

Maxi loodbril

De Maxi loodbril heeft een zachte rubberen neusbrug voor extra comfort en is iets smaller dan het Ul..

€330,00 incl. BTW Excl. BTW: €272,73
Fitover loodbril Levertijd 1-2 weken

Fitover loodbril

Deze Fitover (overzetbril) loodbril is speciaal ontworpen om over een (lees)bril te dragen. Het over..

€280,00 incl. BTW Excl. BTW: €231,41