Menu
Winkelwagen

Lite Tech Inc.

Lite Tech Inc. is opgericht in 1992 met de overname van het gepatenteerde XENOLITE-bedrijf en de technologie van DuPont. De producten zijn ontwikkeld op basis van de jarenlange DuPont-technologie met als resultaat lichtgewichte en milieuvriendelijke stralingsbescherming.


Lite Tech is de enige volledig geïntegreerde fabrikant van röntgenbescherming met een eigen R&D-laboratorium, ingenieurs en ANSI-vertegenwoordiging in de IEC-commissie. Lite Tech produceert de eigen gepatenteerde kern- / plaatmaterialen, die meer controle geven over kwaliteit en naleving van normen. XENOLITE-producten worden ondersteund door een grondig, krachtig testproces dat voldoet aan de strenge wereldnorm IEC 61331-1 (voor zowel 80 kV als 100 kV). 


Lite Tech (Xenolite) was 's werelds eerste met de productie van een lichtgewicht multi-element (bi-layer) composiet röntgenbeschermingsmateriaal, dat is ontworpen om loodvinyl te vervangen en tegelijkertijd een aanzienlijke gewichtsvermindering biedt. 


De missie van Lite Tech is om de wereldwijde ziekenhuisindustrie te voorzien van de technologisch meest geavanceerde stralingsbescherming, door een combinatie van lichtgewicht materiaal en veiligheid te bieden die ongeëvenaard is in de industrie.
Merk: LiteTech
Gemaakt van een lichtgewicht nylon en ontworpen om het gehele ooggebied te beschermen tegen röntgenstraling.De gebogen voorkant en de brilpoten met rubberen uiteinden zorgen voor een nauwsluitende pasvorm.Met een gewicht van slechts 58 gram is deze loodbril zeer comfortabel om te dragen.De Lite Tech..
€295,00 incl. BTW
Excl. BTW:€243,80
Merk: LiteTech
De Maxi loodbril heeft een zachte rubberen neusbrug voor extra comfort en is iets smaller dan het UltraLite montuur.Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequivalent van 0,75 mm.De MAxi loodb..
€330,00 incl. BTW
Excl. BTW:€272,73
Merk: LiteTech
Deze Fitover (overzetbril) loodbril is speciaal ontworpen om over een (lees)bril te dragen. Het oversized montuur biedt uitstekende stralingsbescherming en een groot kijkoppervlakte. De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequival..
€280,00 incl. BTW
Excl. BTW:€231,41
Merk: LiteTech
XENOLITE's loodvrije röntgen schildklierschild is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's schildklierkraag is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Bescherming: 0.5mm LeqVerkrijgbaar in twee maten: S..
€108,90 incl. BTW
Excl. BTW:€90,00
Merk: LiteTech
XENOLITE's loodvrije röntgen hoofdbescherming is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's CAP is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Te verstellen met een handige klittenband sluiting.Bescherming: 0..
€175,45 incl. BTW
Excl. BTW:€145,00
Merk: LiteTech
Alle XENOLITE frontale loodschorten zorgen voor bewegingsvrijheid, maximale flexibiliteit en optimaal draagcomfort. Het open rug ontwerp maakt al deze schorten uitzonderlijk licht.Xenolite frontale röntgenschorten stellen radiologen, röntgentechnici en andere professionals in staat om zelfs de meest..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: LiteTech
Alle Xenolite röntgenschorten met volledige omslag bieden maximale bescherming tegen straling met superieur comfort dankzij een lichtgewicht ontwerp. Met het Xenolite materiaal, zijn onze loodschorten de meest lichtgewicht optie op de markt, terwijl ze volledige bescherming bieden voor zorgprofessio..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: LiteTech
XENOLITE röntgenvesten en rokschorten zijn ontworpen om het gewicht zo goed mogelijk te verdelen tussen de schouders en de heupen, waardoor de druk op de boven- en onderrug aanzienlijk wordt verminderd. Vest- en rokschorten bieden de zorgprofessional meer flexibiliteit bij het zitten, buigen of bukk..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8