Menu
Winkelwagen

Lite Tech Inc.

Lite Tech Inc. is opgericht in 1992 met de overname van het gepatenteerde XENOLITE-bedrijf en de technologie van DuPont. De producten zijn ontwikkeld op basis van de jarenlange DuPont-technologie met als resultaat lichtgewichte en milieuvriendelijke stralingsbescherming.


Lite Tech is de enige volledig geïntegreerde fabrikant van röntgenbescherming met een eigen R&D-laboratorium, ingenieurs en ANSI-vertegenwoordiging in de IEC-commissie. Lite Tech produceert de eigen gepatenteerde kern- / plaatmaterialen, die meer controle geven over kwaliteit en naleving van normen. XENOLITE-producten worden ondersteund door een grondig, krachtig testproces dat voldoet aan de strenge wereldnorm IEC 61331-1 (voor zowel 80 kV als 100 kV). 


Lite Tech (Xenolite) was 's werelds eerste met de productie van een lichtgewicht multi-element (bi-layer) composiet röntgenbeschermingsmateriaal, dat is ontworpen om loodvinyl te vervangen en tegelijkertijd een aanzienlijke gewichtsvermindering biedt. 


De missie van Lite Tech is om de wereldwijde ziekenhuisindustrie te voorzien van de technologisch meest geavanceerde stralingsbescherming, door een combinatie van lichtgewicht materiaal en veiligheid te bieden die ongeëvenaard is in de industrie.
Merk: LiteTech
Gemaakt van een lichtgewicht nylon en ontworpen om het gehele ooggebied te beschermen tegen röntgenstraling.De gebogen voorkant en de brilpoten met rubberen uiteinden zorgen voor een nauwsluitende pasvorm.Met een gewicht van slechts 58 gram is deze loodbril zeer comfortabel om te dragen.De Lite Tech..
€295,00 incl. BTW
Excl. BTW:€243,80
Merk: LiteTech
De Maxi loodbril heeft een zachte rubberen neusbrug voor extra comfort en is iets smaller dan het UltraLite montuur.Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequivalent van 0,75 mm.De MAxi loodb..
€330,00 incl. BTW
Excl. BTW:€272,73
Merk: LiteTech
Deze Fitover (overzetbril) loodbril is speciaal ontworpen om over een (lees)bril te dragen. Het oversized montuur biedt uitstekende stralingsbescherming en een groot kijkoppervlakte. De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequival..
€280,00 incl. BTW
Excl. BTW:€231,41
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3