Menu
Winkelwagen

Xenolite

Xenolite is opgericht in 1992 met de overname van het gepatenteerde XENOLITE-bedrijf en de technologie van DuPont. De producten zijn ontwikkeld op basis van de jarenlange DuPont-technologie met als resultaat lichtgewichte en milieuvriendelijke stralingsbescherming.

Xenolite is de enige volledig geïntegreerde fabrikant van röntgenbescherming met een eigen R&D-laboratorium, ingenieurs en ANSI-vertegenwoordiging in de IEC-commissie. Lite Tech produceert de eigen gepatenteerde kern- / plaatmaterialen, die meer controle geven over kwaliteit en naleving van normen. XENOLITE-producten worden ondersteund door een grondig, krachtig testproces dat voldoet aan de strenge wereldnorm IEC 61331-1 (voor zowel 80 kV als 100 kV). 


Xenolite was 's werelds eerste met de productie van een lichtgewicht multi-element (bi-layer) composiet röntgenbeschermingsmateriaal, dat is ontworpen om loodvinyl te vervangen en tegelijkertijd een aanzienlijke gewichtsvermindering biedt. 


De missie van Xenolite is om de wereldwijde ziekenhuisindustrie te voorzien van de technologisch meest geavanceerde stralingsbescherming, door een combinatie van lichtgewicht materiaal en veiligheid te bieden die ongeëvenaard is in de industrie.
Merk: XENOLITE
Gemaakt van een lichtgewicht nylon en ontworpen om het gehele ooggebied te beschermen tegen röntgenstraling.De gebogen voorkant en de brilpoten met rubberen uiteinden zorgen voor een nauwsluitende pasvorm.Met een gewicht van slechts 58 gram is deze loodbril zeer comfortabel om te dragen.De Lite Tech..
€295,00 incl. BTW
Excl. BTW:€243,80
Merk: XENOLITE
De Maxi loodbril heeft een zachte rubberen neusbrug voor extra comfort en is iets smaller dan het UltraLite montuur.Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequivalent van 0,75 mm.De MAxi loodb..
€330,00 incl. BTW
Excl. BTW:€272,73
Merk: XENOLITE
Deze Fitover (overzetbril) loodbril is speciaal ontworpen om over een (lees)bril te dragen. Het oversized montuur biedt uitstekende stralingsbescherming en een groot kijkoppervlakte. De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequival..
€280,00 incl. BTW
Excl. BTW:€231,41
Merk: XENOLITE
XENOLITE's loodvrije röntgen schildklierschild is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's schildklierkraag is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Bescherming: 0.5mm LeqVerkrijgbaar in twee maten: S..
€108,90 incl. BTW
Excl. BTW:€90,00
Merk: XENOLITE
XENOLITE's loodvrije röntgen hoofdbescherming is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's CAP is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Te verstellen met een handige klittenband sluiting.Bescherming: 0..
€175,45 incl. BTW
Excl. BTW:€145,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 320VS vest / rokschort gewichtsontlastend:Gewichtsontlastend vest / rokschortEendelig voorvest maakt dit model extreem lichtKlittenbandsluiting aan rechterzijde en rechterschouder van het vestUnisex maatHandige ring op de rok voor dosimeterZakken op het vest en de rokAlle ..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 330VS vest / rok loodschort:Het originele ontwerp met frontale overlap voor extra beschermingEenvoudig te verstellen met klittenband sluitingMannelijke en vrouwelijke matenHandige ring op de rok voor dosimeterZakken op het vest en de rokAlle loodschorten worden standaard g..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 3201 Special Procedure schort:Overlappende panelen voor meer beschermingVerstelbare elastische riem van 18cm Verdeelt gewicht over heupen en schoudersKlittenband zijnaden zorgen voor scheiding bij buigen of zitten zonder afbreuk te doen aan de beschermingMannelijke en vrou..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 310E elastisch frontaal loodschort:Elastische tabs zorgen voor comfortabele pasvorm rond de tailleVermindert schouderbelastingNauwsluitend ontwerpAlle Frontale Schorten worden standaard geleverd met schoudervullingenSTRATA+ bi-layer technologie (tot 30% lichter en 10x sche..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 310A verstelbaar frontaal loodschort: Gekruist schouder ontwerp. Dit houdt schort op zijn plaats bij buigen of bukkenKlittenband banden maken het gemakkelijk om het schort aan- en uit te trekkenVermindert plooien op rug en op de schoudersOptionele klittenbandsluiting en/of..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 310K frontaal loodschort met rugsteun: Uniek ontwerp verdeelt het gewicht tussen effectief tussen schouders en onderlichaamVerstelbare 18cm elastische steunriem voor extra ondersteuning van de onderrugGordel wordt aan de zijkant bevestigd met sleutelringKlittenband schoude..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11