Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november was iWearPro aanwezig op het NVvP congres in Gooiland (Hilversum).


Het thema is: If you can dream it, you can do it!

Vorig jaar bestond de NVvP 85 jaar! Wij gaan dit op een grootse manier vieren, waarbij internationale en nationale vermaarde sprekers het verleden, heden en de toekomst van de parodontologie en implantologie toelichten.

Sprekers van topniveau

Tijdens het tweedaagse congresprogramma schitteren Nederlandse coryfeeën in de parodontologie samen met diverse grootheden uit het buitenland op het podium. Alle deelnemers kunnen lezingen bijwonen over de geschiedenis van de NVvP (prof. dr. U. van der Velden en dr. J.A.H. Tromp), de relatie tussen orale microbiome en de gastheer (prof. dr. E. Zaura), autotransplantatie (dr. D.S. Barendrecht) en peri-implantitis (dr. A-M. Roos-Jansåker). Prof. dr. M. Sanz en prof. dr. N.P. Lang discussiëren over de toekomst van de parodontologie en implantologie. Extra bijzonder: Prof. dr. Niklaus Lang zal zijn grandioze presentatiecarrière op ons lustrumcongres afsluiten, een kans om niet te missen.

In de parallelsessies belichten prof. dr. L. Trombelli, dr. A. Guerrero, dr. T. Hanser en dr. W. Laureys de nieuwste technieken van botregeneratie, esthetische prothetiek en cryopreservatie. Verder bespreken dr. W.J. Teeuw, drs. F. San Giorgi en prof. dr. G.A. van der Weijden over hun ervaringen inzake het gebruik van de nieuwe Parodontale Richtlijn en Classificatie (met name de röntgendiagnostiek). Dr. M.F. Timmerman en dr. S. Gomes bediscussiëren welke paropatiënt profijt heeft van paro-chirurgie en voor wie de nazorgfase geschikt is. Dr. G-H.E. Tjakkes vertelt over risico’s van verschillende bio-types van de gingiva. De sessie wordt afgesloten met de grote Paro Quiz door prof. dr. D.E. Slot. Tijdens de speciale interactieve videosessie delen drs. M.G. Vroom, drs. G.N.Th. de Quincey en dr. N.V. Lioubavina-Hack hun ervaringen en expertise over socketregeneratie en verschillende typen van muco-gingivale chirurgie.

Meer informatie: https://www.nvvp.org/diensten/congressen/lustrumcongres-2022

Op dit congres presenteren wij de nieuwe collectie Univet loepbrillen, alsmede de EOS Next lichtbron. De EOS Next heeft een kleurweergave-index van 90% (CRI-90). Dit zorgt ervoor dat de kleuren en diepte optimaal zichtbaar worden. EOS NEXT geeft een led-licht van 5.700 Kelvin, vergelijkbaar met natuurlijk daglicht, dat optimaliseert contrast. Het ideale licht voor esthetische ingrepen, waar nauwkeurigheid en precisie essentieel is.

Daarnaast laten we de nieuwe QUICK Next praktijkkleding zien, waardoor strijken niet meer nodig is. Ideaal voor de parodontologie en mondzorgkunde praktijk.

Bezoek onze stand voor een demonstratie of persoonlijk advies.