Medische klompen voor zorgprofessionals

Medische klompen voor zorgprofessionals

Comfortabele en veilige medische klompen

Medische klompen zijn onmisbaar voor zorgprofessionals. Als operatie-assistent, arts of verpleegkundige loopt en staat u immers de hele dag. Aan het einde van de dag wilt u geen last hebben van uw rug of voeten. Volgens de KNMT- en WIP-richtlijn dienen medische klompen van boven gesloten te zijn. Hierdoor zijn de voeten goed beschermd tegen scherpe en mogelijkerwijs besmette voorwerpen. Bovendien zijn gesloten klompen veel hygiënischer dan klompen met gaatjes.

 

Calzuro medische klompen: #1 sinds 1984

Speciaal voor u heeft Delcies BV de medische klompen van het merk Calzuro geselecteerd. In 1984 zijn de Calzuro klompen speciaal voor zorgprofessionals ontwikkeld. Een ziekenhuisklomp die gemakkelijk kan worden gewassen en gesteriliseerd. Inmiddels zijn de Calzuro klompen de meest verkochte autoclaveerbare klompen ter wereld.


Calzuro klompen hebben een open hiel en ventilatiegaten aan de zijkanten. Ze zijn anatomisch gevormd voor een optimale ondersteuning van de voeten, benen en rug. De klompen zijn gemaakt van een zacht en schokabsorberend polymeerrubber. Uiteraard zijn ze antistatisch en hebben ze een goede anti slip functie.


Calzuro klompen zijn leverbaar in verschillende maten en hippe kleuren. Het is zelfs mogelijk om uw naam of ziekenhuis logo op de klomp te laten zetten.

Calzuro medische klompen voor een optimale bescherming, hygiëne en comfort
Weergegeven:
Sorteren op:
Calzuro Light klompschoen Levertijd 1-2 weken

Calzuro Light klompschoen

Dé ultralichte klompschoen De Calzuro Light klompschoenen geven heerlijk comfortabel en bescher..

€36,95 incl. BTW
Excl. BTW: €30,54

Calzuro OK-klomp

De meest gedragen OK-klomp wereldwijdDe Calzuro Classic OK-klompen geven een comfortabel en bescherm..

€44,95 incl. BTW
Excl. BTW: €37,15