Menu
Winkelwagen

Univet

Het Italiaanse Univet is al ruim 20 jaar volledig gericht op eyewear voor zorgprofessionals. Univet heeft een zeer uitgebreid assortiment oogbeschermingsproducten en vergrotingssystemen.

Univet's loepbrillen voor tandheelkunde en chirurgie worden op maat gemaakt. Een onmisbaar hulpmiddel om de prestaties en nauwkeurigheid te verbeteren van zorgprofessionals wereldwijd.

Sinds 2006 is Univet de nummer één fabrikant van vergrotingssystemen in Italië en behoort het wereldwijd tot de top drie.

Univet ontwikkeld en produceert haar producten volledig in eigen beheer. Uw nieuwe loepbril wordt na een persoonlijk meting op bij u op locatie geheel op maat gemaakt in het mooie Rezzato bij Brescia, in Italië.

Het Italiaans design komt niet alleen terug in de verschillende stijlen loepbrillen, maar ook in de exclusieve verpakking en de LED-lichtbronnen. Kies de stijl en pasvorm, die het beste bij u past. Een Univet loepbril is onmiddellijk herkenbaar vanwege het onderscheidende karakter, de exclusieve stijl, pasvorm, personalisatie en het superieure beeld.

Univet


Univet - Join the Italian style.

Merk: Univet
Kenmerken LOOK & COOL loepbril:Lichtgewicht montuur met silicone neusvleugelsEigentijds ontwerp met heldere en bijzondere kleuren2 montuur-afmetingen voor een optimale pasvorm (Look is kleiner, Cool is groter)Materiaal: lichtgewicht nylon met metalen inzetstuk voor de sterkteVerkrijgbaar in twee..
€1.795,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.483,47
Merk: Univet
Kenmerken:Perfect afsluitend design Extreem lichtgewichtZachte antislip rubberen neusvleugel8-base absorberende polycarbonaatfilters..
€151,25 incl. BTW
Excl. BTW:€125,00
Merk: Univet
Kenmerken:Ontwikkeld om over elke (lees)bril op sterkte gedragen te wordenUltralicht frame (42 g)ComfortabelBreed zichtveld met absorberende filters Gemaakt van polycarbonaatVoorzien van gepatenteerde Softpad-technologieVerstelbare brilpoten in lengte..
€133,10 incl. BTW
Excl. BTW:€110,00
Merk: Univet
Het ultieme gezichtsscherm voor tandartsen en mondhygiënisten. Dit scherm is zeer comfortabel, beslaat niet, gaat langdurig mee en is te dragen over een loepbril.Kenmerken 701 gezichtsscherm:Comfortabele en verstelbare elastische bandAcetaat anti-condens thermisch gevormd scherm90 ° opklapbaarScherm..
€39,95 incl. BTW
Excl. BTW:€33,02
Merk: Univet SKU: MDU7009
Kenmerken:Handige kleinverpakking met 5x Univet frames in de kleuren zwart, geel, rose, groen en blauw en 20 wegwerp-schermenVoorgevormde brilpoten voor een optimaal draagcomfortBetere bescherming ogen aan de bovenzijde door speciale afsluitrand Scherm dekt het frame af, zodat het frame op een ..
€27,95 incl. BTW
Excl. BTW:€23,10
Merk: Univet
De Air-X is een perfecte mix van veelzijdigheid en technologie. Een uitgebalanceerd en intuïtief systeem. Een loepbril waarbij de pupilafstand zelf in te stellen is. De Air-X heeft een comfortabele pasvorm en verbetert de ergonomische werkhouding.Kenmerken Air-X galilean 2.5x:Uniek ergonomisch frame..
€1.084,99 incl. BTW
Excl. BTW:€896,69
Merk: Univet SKU: KKA006218
Zeer compacte en stijlvolle LED-lichtbronCompactheid en stijl zijn de onderscheidende elementen van de EOS 2.0 LED-lichtbron. Eenvoudig en praktisch in gebruik. Met de EOS 2.0 kunt u de gehele werkdag uw behandelingen uitvoeren onder optimale omstandigheden. De EOS 2.0 geeft een optimale kleurweerga..
€1.095,00 incl. BTW
Excl. BTW:€904,96
Merk: Univet
Het Masterpakket tandheelkunde bestaat uit:Univet loepbril met 2.5x of 3.0x vergroting met montuur naar keuzeExclusieve PRO® optische systeemInclusief dragende glazen op sterkte (S<4, C<2), indien gewenstEOS 2.0 LED lichtbronSpeciale magnetische adapter voor de loepbrilUniversele clip zod..
€2.825,00 incl. BTW
Excl. BTW:€2.334,71
Merk: Univet
Kenmerken TECHNE galilean:Ergonomisch en sportief ontwerp met lichtgewicht materialenVerstelbare neusvleugels van thermoplastisch rubberMontuur verkrijgbaar in vier kleurencombinaties: wit-rood, wit-roze, zwart-groen en de exclusieve “Black Edition”.Leverbaar in een Westerse pasvorm en een Aziatisch..
€1.945,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.607,44
Merk: Univet
Kenmerken TECHNE prisma:Ergonomisch en sportief ontwerp met lichtgewicht materialenVerstelbare neusvleugels van thermoplastisch rubberMontuur verkrijgbaar in vier kleurencombinaties: wit-rood, wit-roze, zwart-groen en de exclusieve “Black Edition”Solide aluminium verbindingsframe om de juiste uitlij..
€2.745,00 incl. BTW
Excl. BTW:€2.268,60
Merk: Univet
Universele TECHNE QL (Quick Loupes) met het sportieve TECHNE frame. Een universele en betaalbare TTL-loepbril. Ideaal voor zorgprofessionals die kennis wil maken met het werken met vergroting.De TTL (through-the-lens) loep is geplaatst door de lens en is geschikt voor iedereen die met een loepb..
€1.085,00 incl. BTW
Excl. BTW:€896,70
Merk: Univet
Kenmerken TECHNE RX prisma:Ergonomisch en sportief ontwerp met lichtgewicht materialenMaximale spatbeschermingVerstelbare neusvleugels van thermoplastisch rubberMontuur verkrijgbaar in drie kleurencombinaties: wit-rood, wit-roze en zwart-groenLeverbaar in een Westerse pasvorm en een Aziatische pasvo..
€2.745,00 incl. BTW
Excl. BTW:€2.268,60
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 62