Menu
Winkelwagen

Univet

Het Italiaanse Univet is al ruim 20 jaar volledig gericht op eyewear voor zorgprofessionals. Univet heeft een zeer uitgebreid assortiment oogbeschermingsproducten en vergrotingssystemen.

Univet's loepbrillen voor tandheelkunde en chirurgie worden op maat gemaakt. Een onmisbaar hulpmiddel om de prestaties en nauwkeurigheid te verbeteren van zorgprofessionals wereldwijd.

Sinds 2006 is Univet de nummer één fabrikant van vergrotingssystemen in Italië en behoort het wereldwijd tot de top drie.

Univet ontwikkeld en produceert haar producten volledig in eigen beheer. Uw nieuwe loepbril wordt na een persoonlijk meting op bij u op locatie geheel op maat gemaakt in het mooie Rezzato bij Brescia, in Italië.

Het Italiaans design komt niet alleen terug in de verschillende stijlen loepbrillen, maar ook in de exclusieve verpakking en de LED-lichtbronnen. Kies de stijl en pasvorm, die het beste bij u past. Een Univet loepbril is onmiddellijk herkenbaar vanwege het onderscheidende karakter, de exclusieve stijl, pasvorm, personalisatie en het superieure beeld.

Univet


Univet - Join the Italian style.

Merk: Univet SKU: 712K10000
Kenmerken:Grootverpakking met 200 wegwerp-schermen voor 712 Univet frameHet wegwerp-scherm dekt het frame af, zodat het frame op een hygiënische manier meerdere keren gebruikt kan wordenDe Univet 712 wegwerpschermen beschikken over een unieke dubbelzijdige anti-beslaan coating..
€181,50 incl. BTW
Excl. BTW:€150,00
Merk: Univet
De Air-X is een perfecte mix van veelzijdigheid en technologie. Een uitgebalanceerd en intuïtief systeem. Een loepbril waarbij de pupilafstand zelf in te stellen is. De Air-X heeft een comfortabele pasvorm en verbetert de ergonomische werkhouding.Kenmerken Air-X prisma 6.0x:Uniek ergonomisch frameIn..
€1.995,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.648,76
Merk: Univet SKU: KKA140518
Dé ultieme LED-lichtbron voor medische professionalsMet een lichtsterkte van maar liefst 50.000 lux op 35 cm afstand en een ingebouwde focus geeft de EOS NEXT LED-lichtbron zorgprofessionals een perfect helder en scherp zicht.Te combineren met alle Univet loepbrillen via de slimme magnetische adapte..
€1.595,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.318,18
Merk: Univet SKU: MDU7006
Univet 711 (incl. 10 schermen)Kenmerken:Ultralicht kunststof frameMet anti-beslaan coatingInclusief 10 extra schermen..
€24,95 incl. BTW
Excl. BTW:€20,62
Merk: Univet
Kenmerken:Uniek opvouwbaar en herbruikbaar frame Voorgevormde brilpoten voor een optimaal draagcomfortBetere bescherming ogen aan de bovenzijde door speciale afsluitrandDoos met 10x binnendozen. Elke binnendoos bevat 1x opvouwbaar frame & 5x 712 wegwerp-schermen met dubbelzijdige anti-..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Univet 506 spatbril Univet 506 spatbril
Meest gekocht
Merk: Univet
Kenmerken Univet spatbril:Frameloze voorzijde voor een optimaal zichtBrilpoten in lengte verstelbaarHoek van de brilpoten verstelbaarZachte neusvleugelAnti-kras coatingVanguard Plus anti-beslaancoatingLeverbaar in 2 kleuren: wit-roze en wit-groenNEN-EN 166 genormeerdGeleverd inclusief Univet br..
€27,95 incl. BTW
Excl. BTW:€23,10
Merk: Univet
Kenmerken ASH galilean loepbril:Lichtgewicht montuur met silicone neusvleugelsEigentijds ontwerp met heldere en bijzondere kleuren2 montuur-afmetingen voor een optimale pasvormMateriaal: RVS voorzijde, lichtgewicht koolstofvezel brilpoten met thermoplastisch rubberen Verkrijgbaar in drie kleure..
€2.045,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.690,08
Merk: Univet
Kenmerken ASH:Eigentijds ontwerp met heldere en bijzondere kleurenLichtgewicht montuur met silicone neusvleugels2 montuur-afmetingen voor een optimale pasvormMateriaal: RVS voorzijde, lichtgewicht koolstofvezel brilpoten met thermoplastisch rubberenVerkrijgbaar in drie kleurencombinaties: zwart-rood..
€2.845,00 incl. BTW
Excl. BTW:€2.351,24
Merk: Univet
Univet HEADGEAR is een praktische en universele flip-up loepbril die zorgt voor maximaal draagcomfort. Univet Headgear is een flexibel en comfortabel en biedt uitstekende stabiliteit dankzij een homogene verdeling van het gewicht over het hoofd.Ideaal voor zorgprofessionals die langdurig een loepbri..
€2.345,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.938,02
Merk: Univet
Kenmerken ITA:Vintage design en kleurgebruikVerstelbare neusvleugel van medisch PVC voor optimale pasvorm Verkrijgbaar in vier kleurencombinaties: Vespa-Green, Midnight-Blue, Endura-Brown en de exclusieve Black EditionMateriaal: voorzijde  van een zeer licht en vormvast TR90 LXS nylon icm nicla..
€2.145,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.772,73
Merk: Univet
Univet HEADGEAR is een praktische en universele flip-up loepbril die zorgt voor maximaal draagcomfort. Univet Headgear is een flexibel en comfortabel en biedt uitstekende stabiliteit dankzij een homogene verdeling van het gewicht over het hoofd.Ideaal voor zorgprofessionals die langdurig een loepbri..
€2.995,00 incl. BTW
Excl. BTW:€2.475,21
Merk: Univet
Kenmerken ITA:Vintage design en kleurgebruikVerstelbare neusvleugel van medisch PVC voor optimale pasvormVerkrijgbaar in vier kleurencombinaties: Vespa-Green, Midnight-Blue, Endura-Brown en de exclusieve Black Edition.Materiaal: voorzijde  van een zeer licht en vormvast TR90 LXS nylon icm nicla..
€2.945,00 incl. BTW
Excl. BTW:€2.433,89
Weergeven 25 t/m 36 van in totaal 62