Menu
Winkelwagen

novoCam

novoCam-camera's

novoCam-camera's met opnamesoftware bieden een verbeterde en naadloze workflow voor het opnemen van onbelemmerde point-of-view-video's en stilstaande beelden die live op een scherm in de OK kunnen worden getoond om de documentatie van procedures en communicatie te verbeteren.

Met de Novocam-oplossing kan het standpunt van de zorgprofessional eenvoudig worden gedeeld binnen het operatieteam, waardoor ze uit de eerste hand zicht krijgen op de operatie.

Normale beelden van overheadlicht zijn te breed om een ​​exact beeld van de operatie te geven en worden vaak belemmerd door de hoofden en handen van het chirurgische team. De camera's zijn via USB aangesloten om continu gebruik en opname gedurende de hele procedure te garanderen en kunnen worden aangesloten op normale medische pc's.


Merk: novoCam
proCam XSEen 4K-camera met handmatige scherpstelling voor loepbrillen en hoofdbanden. Een miniatuurcamera met gigantische 4K-functies voor montage op een loepbril.De proCam XS is half zo groot als de vorige generatie en beschikt over een Sony IMX 415-sensor voor onberispelijke video en stilstaande b..
€3.206,50 incl. BTW
Excl. BTW:€2.650,00
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1