Menu
Winkelwagen

Hogies

Het Australische Hogies is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van oogbeschermingsproducten voor zorgprofessionals. Hogies staat bekend om haar hoge kwaliteit, superieure draagcomfort en de hippe kleuren. Niet voor niets worden Hogies producten verkocht in meer dan 20 landen. 

Hogies


DynamicLens+ reiniger DynamicLens+ reiniger
Meest gekocht
Merk: Hogies
Hogies DynamicLens+ is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en desinfecteren van spat- en loepbrillen, gezichtsschermen, telefoons, lampen, monitoren en andere gevoelige oppervlakten.Kenmerken DynamicLens+Alcoholvrij, zodat de polycarbonaat glazen niet uitdrogen en beschadigen. pH neutraa..
€12,95 incl. BTW
Excl. BTW:€10,70
Hogies combi-voordeel
Meest gekocht
Merk: Hogies SKU: 158
Geniet langer van uw Hogies Eyeguard spatbrilBestel de Hogies combi-deal. Bestaande uit:Hogies Eyeguard spatbril (standaard), inclusief brilkoordHogies beschermhoesDynamicLens+ reiniger 50ml..
€60,50 €64,65 incl. BTW
Excl. BTW:€50,00
Hogies spatbril Hogies spatbril
Meest gekocht
Merk: Hogies
Hogies Eyeguard spatbrilHogies Eyeguard spatbrillen zijn van Australische topkwaliteit en wereldwijd zeer populair onder zorgprofessionals. Op elke operatiekamer in Nederland en België zijn de Hogies OK-brillen inmiddels te vinden. Ook steeds meer tandartspraktijken ontdekken de Hogies spatbrillen.K..
€39,75 incl. BTW
Excl. BTW:€32,85
Hogies Micro Hogies Micro
Meest gekocht
Merk: Hogies
De Hogies Micro beschermbril is speciaal ontwikkeld voor mensen met een kleinere hoofdomvang.Kenmerken Hogies Micro beschermbril:Afmetingen montuur: 14 cm breed en 5 cm langUitstekende oogbeschermingSuperieure stijl en pasvormInclusief Hogies draagkoordDirect leverbaar in drie kleuren..
€39,75 incl. BTW
Excl. BTW:€32,85
Merk: Hogies
De Hogies Macro beschermbril is speciaal ontwikkeld voor mensen met een grotere hoofdomvang. Kenmerken Hogies Macro beschermbril:Afmetingen montuur: 16 cm breed en 6.8 cm langUitstekende oogbeschermingSuperieure stijl en pasvormTe combineren met Click-in correctielenzen (voor ..
€39,75 incl. BTW
Excl. BTW:€32,85
Merk: Hogies SKU: NERX001
Eenvoudig uw Hogies Eyeguard voorzien van correctielenzen?Met de Hogies Click-in Correctielenshouder creëert u een spatbril of beschermbril met uw eigen brilsterkte. De houder is te gebruiken op zowel de Hogies standaard als de macro.Uw eigen opticien gebruikt deze correctielenshouder..
€64,95 incl. BTW
Excl. BTW:€53,68
Merk: Hogies
De Hogies MiniScope Galilean flip-up loepbril is een betaalbare loepbril met 2.5X of 3.0X vergroting en een werkafstand van 350 mm, of de meest gangbare 420 mm. De MiniScope Galilean loepbril heeft hoge kwaliteit multi-coated lenzen en biedt een voll..
€549,95 incl. BTW
Excl. BTW:€454,50
Merk: Hogies
Upgrade uw huidige loep naar het bekroonde Hogies Mediview-framesysteemHet bekroonde Mediview Frame combineert modieuze en ergonomische elementen met ons gepatenteerde magnetische verbindingssysteem. Hiermee kunt u uw huidige 'flip-up' loep (Surgitel, Perioptix, Orascoptic, Heine, Keeler, Zeiss Smar..
€242,00 incl. BTW
Excl. BTW:€200,00
Merk: Hogies SKU: NEGTG005
Speciaal ontwikkeld om de ogen van patiënten te beschermen tegen fel licht, sprays en spetters, bijvoorbeeld tijdens controles, tandheelkundige ingrepen en operaties. De bril heeft een verlengde neusbrug, zodat de wimpers van de patiënt de brilglazen niet aanraken. Ontwikkeld met kort..
€39,75 incl. BTW
Excl. BTW:€32,85
Hogies beschermhoes Hogies beschermhoes
Meest gekocht
Merk: Hogies SKU: HEC001
De Hogies beschermhoes is speciaal ontwikkeld om de Hogies Eyeguard veilig op te bergen.Hierdoor gaat de Hogies spatbril langer mee.De Hogies beschermhoes is leverbaar in twee kleuren:Zilver met rode ritssluiting (HEC001-zilver)Zwart met gele ritssluiting (HEC001-zwart) - tijdelijk niet meer leverba..
€11,95 incl. BTW
Excl. BTW:€9,88
Merk: Hogies SKU: NEGO005
Speciaal ontwikkeld om de ogen van patiënten te beschermen tegen fel licht, sprays en spetters, bijvoorbeeld tijdens controles, tandheelkundige ingrepen en operaties. De Hogies Orange Tint beschermbril wordt geleverd met oranje glazen.De bril heeft kortere brilpoten, zodat de patiënt ..
€39,75 incl. BTW
Excl. BTW:€32,85
Merk: Hogies SKU: MO048
Universeel Hogies brillenkoord. Het koord heeft 'sokjes' om over de brilpoten te schuiven. Hierdoor past het koord altijd. ..
€7,95 incl. BTW
Excl. BTW:€6,57
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15