Over Delcies BV

Over Delcies BV

logo Delcies BV

Als zorgprofessional bent u continue op zoek naar de beste zorg voor uw patiënten. Maar wie heeft er oog voor u? Daarom heeft Delcies BV exclusieve merken geselecteerd, die u helpen comfortabel en veilig te werken. 

Of u nu op zoek bent naar een betere werkhouding of beter zicht met de stijlvolle loepbrillen en LED-lichtbronnen van Univet, de superieure en kleurrijke oogbescherming van Hogies, de comfortabele Calzuro medische klompen of de zorgkleding van Confezioni Cappello; Delcies BV staat voor u klaar. Elke dag opnieuw.

Onze producten leveren wij rechtstreeks aan ziekenhuizen, tandarts- en mondzorgpraktijken. Zorgprofessionals kunnen ook rechtstreeks als particulier bij ons bestellen. Delcies B.V. staat voor een persoonlijke en snelle service en wij hanteren vaste en transparante prijzen voor iedereen. 

Oog voor zorgprofessionals

Delcies B.V. is exclusief distributeur van het Australische Hogies Australia Pty Ltd voor de Benelux, en de Italiaanse bedrijven Univet Srl, Confezioni Cappello Srl. en Bihos Srl. voor Nederland.