Over Delcies BV

Delcies B.V.

Delcies B.V.  is dé specialist in oogbeschermingsproducten en loepbrillen voor medische professionals. Wij zijn volledig gericht op zorgprofessionals, waaronder chirurgen, OK-assistenten, tandartsen, implantologen, endodontologen, parodontologen, mondhygiënisten, orthodontisten en tandprothetici.

Wij leveren diverse spatbrillen, beschermbrillen, gezichtsschermen, ruimzichtbrillen, loepbrillen en LED-lichtbronnen.

Onze producten leveren wij rechtstreeks aan diverse ziekenhuizen, tandartspraktijken en mondzorgpraktijken. Zorgprofessionals kunnen ook rechtstreeks als particulier bij ons bestellen.

Delcies B.V. staat voor topkwaliteit, design en persoonlijke service. Wij hanteren vaste en transparante prijzen voor iedereen. 

Delcies B.V. is exclusief distributeur van het Australische Hogies Australia Pty Ltd voor de Benelux en het Italiaanse Univet Srl voor Nederland.


Hogies Australia Pty Ltd

Het Australische Hogies is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van oogbeschermingsproducten voor zorgprofessionals. Hogies staat bekend om haar hoge kwaliteit, superieure draagcomfort en de hippe kleuren. Niet voor niets worden Hogies producten verkocht in meer dan 20 landen. Hogies


Univet Srl

Het Italiaanse Univet is al ruim 20 jaar volledig gericht op eyewear voor medische professionals. Univet heeft een zeer uitgebreid assortiment, waaronder een fantastische lijn loepbrillen en LED-lichtbronnen. Univet's chirurgische loepsysteem voor tandheelkunde, chirurgie en esthetische toepassingen worden op maat gemaakt en zijn een hulpmiddel om de prestaties en nauwkeurigheid te verbeteren tijdens de diagnostische en interventiefase, voor professionals in de gezondheidszorg wereldwijd. Sinds 2006 is Univet de nummer één fabrikant van chirurgische vergrotingssystemen in Italië en behoort het wereldwijd tot de top drie.

Univet ontwikkeld en produceert haar producten volledig in eigen beheer. Jouw nieuwe loepbril wordt na een persoonlijk meting op bij u op locatie geheel op maat gemaakt in het mooie Rezzato bij Brescia, in Italië.

Uniek is Univet's Italiaans design, dat niet alleen terugkomt in de 5 stijlen loepbrillen, maar ook in de exclusieve verpakking en de LED-lichtbronnen. Hiermee kun je zelf kiezen voor de stijl, die het beste bij je past. Eenn Univet loepbril kun je onmiddellijk herkennen vanwege het onderscheidende karakter, de exclusieve stijl, pasvorm, personalisatie en superieure optiek. Ze hebben niet alleen verschillende stijlen, maar eveneens een ongeëvenaarde uniforme gewichtsverdeling die de draagbaarheid verhoogt. Univet heeft eveneens in Italië ontworpen LED-verlichtingssystemen die op het loepframe kunnen worden gemonteerd.

Univet - Join the Italian style.

Univet