Menu
Winkelwagen

Calzuro Rebel met uitneembare (steun)zool

Calzuro Rebel met uitneembare (steun)zool


Calzuro Rebel is een nieuwe veelzijdige en verstelbare medische klomp. Een aantrekkelijke sportieve look gecombineerd met de veiligheid en comfort. De gepatenteerde T-close rugsluiting voor de bescherming van de hiel is verstelbaar en maakt de klomp stabieler en veiliger. Voorzien van handig hiellipje om het aan- en uittrekken van de klomp makkelijker te maken.

Uniek aan de Calzuro Rebel is de  uitneembare zool. Deze is te reinigen in de wasmachine en autoclave. De zool is voorzien van masserende knopjes voor een verbeterede bloedcirculatie, zacht, schokabsorberend en voorzien van antistatische plug.

Calzuro Rebel is ook geschikt voor het dragen van eigen steunzolen

Calzuro Rebel in actie 

Merk: Calzuro
Kenmerken Calzuro Rebel:Kleur: blauw met witte zoolSportieve en verstelbare medische klomp dankzij T-close systeemAnatomisch gevormde en schokabsorberende zool met massagenoppenUitneembare zool en te vervangen door eigen (steun)zoolPrima voetventilatie door gaten aan zijkantenGesloten bovenzijde (vo..
€63,95 incl. BTW
Excl. BTW:€52,85
Merk: Calzuro
Kenmerken Calzuro Rebel:Kleur: zwart met groene zoolSportieve en verstelbare medische klomp dankzij T-close systeemAnatomisch gevormde en schokabsorberende zool met massagenoppenUitneembare zool en te vervangen door eigen (steun)zoolPrima voetventilatie door gaten aan zijkantenGesloten bovenzijde (v..
€63,95 incl. BTW
Excl. BTW:€52,85
Merk: Calzuro
Kenmerken Calzuro Rebel:Kleur: roze met paarse zoolSportieve en verstelbare medische klomp dankzij T-close systeemAnatomisch gevormde en schokabsorberende zool met massagenoppenUitneembare zool en te vervangen door eigen (steun)zoolPrima voetventilatie door gaten aan zijkantenGesloten bovenzijde (vo..
€63,95 incl. BTW
Excl. BTW:€52,85
Merk: Calzuro
Kenmerken Calzuro Rebel:Kleur: wit met blauwe zoolSportieve en verstelbare medische klomp dankzij T-close systeemAnatomisch gevormde en schokabsorberende zool met massagenoppenUitneembare zool en te vervangen door eigen (steun)zoolPrima voetventilatie door gaten aan zijkantenGesloten bovenzijde (vol..
€63,95 incl. BTW
Excl. BTW:€52,85
Merk: Calzuro
Kenmerken Calzuro Rebel:Kleur: groen met pastelgroene zoolSportieve en verstelbare medische klomp dankzij T-close systeemAnatomisch gevormde en schokabsorberende zool met massagenoppenUitneembare zool en te vervangen door eigen (steun)zoolPrima voetventilatie door gaten aan zijkantenGesloten bovenzi..
€63,95 incl. BTW
Excl. BTW:€52,85
Merk: Calzuro
Speciale steunzool de Calzuro Rebel medische klompen.Kenmerken Calzuro Rebel steunzool:Anatomisch gevormde en schokabsorberende zool met massagenoppenUitneembare zool en te vervangen door eigen (steun)zoolLeverbaar in 5 verschillende maten (36-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45)Autoclaveerbaar tot 134°C..
€17,95 incl. BTW
Excl. BTW:€14,83
Merk: Calzuro
Speciale comfort steunzool voor de Calzuro Rebel medische klompen.Kenmerken Calzuro Rebel Comfort steunzool:Anatomisch gevormde en schokabsorberende zool met CUSHION ENERGYLeverbaar in 5 verschillende maten (36-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45)Anti-statischOntworpen om spiervermoeidheid te verminderen..
€23,95 incl. BTW
Excl. BTW:€19,79
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7