Menu
Winkelwagen

Loodbrillen voor zorgprofessionals

Loodbrillen voor zorgprofessionals

Door te werken met röntgenapparatuur worden zorgprofessionals dagelijks blootgesteld aan röntgenstraling. Naast het dragen van hoogwaardige loodschorten om te beschermen tegen deze straling, dienen ook de ogen volledig beschermd te worden, als een van de meest kwetsbare, waardevolle en gevoelige delen van het lichaam.


Loodbrillen om uw ogen te beschermen voor later

Zorgprofessionals, en in het bijzonder interventie radiologen en cardiologen, kunnen pre-cataractlaesies krijgen zonder de juiste stralingsbril. Verstrooiingsstraling kan de lens, iris, sclera, conjunctiva en retinale bloedvaten beïnvloeden. Bij verhoogde blootstelling kunnen cataracten en andere grote en onomkeerbare medische problemen ontstaan ​​met celdood en abnormale voortplanting die een aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid en veiligheid.


Burlington loodbrillen licht en comfortabel

Dankzij de Burlington loodbrillen kunnen wij de juiste stralingsbrillen aanbieden voor medewerkers van ziekenhuizen, tandartspraktijken, röntgenlaboratoria en andere faciliteiten. Alle Burlington stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van SCHOTT-glas van de hoogste kwaliteit, bieden een gelijkwaardigheid van 0,75 mm lood en zijn comfortabel om te dragen. De loodbrillen zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte (enkelvoudig, bifocaal en multifocaal). Voor degenen die een bril op sterkte dragen, is de overzetbril loodbril een uitstekende en comfortabele optie voor gebruik over gewone (lees)brillen.


Verminder blootstelling aan röntgenstraling en bescherm uw ogen met de loodbrillen van Burlington.
De unisex ES30 maxi loodbril heeft een zachte rubberen neusbrug voor extra comfort tijdens langdurige ingrepen. De stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas met een beschermingsniveau van 0,75 mm Pb-loodequivalentie. Deze loodbril is verkrijgbaar in drie ve..
€345,00 incl. BTW
Excl. BTW:€285,12
Merk: Burlington Medical SKU: ES99
Gemaakt van een lichtgewicht nylon en ontworpen om het gehele ooggebied te beschermen tegen röntgenstraling. De gebogen voorkant en de brilpoten met rubberen uiteinden zorgen voor een nauwsluitende pasvorm. Met een gewicht van slechts 72 gram is deze loodbril zeer comfortabel om te dragen.Deze ES99 ..
€320,00 incl. BTW
Excl. BTW:€264,46
Merk: Burlington Medical SKU: ES90
Deze Fitover (overzetbril) loodbril is speciaal ontworpen om over een (lees)bril te dragen. Het oversized montuur biedt uitstekende stralingsbescherming en een groot kijkoppervlakte. Deze Fitover ES90 loodbril heeft hoogwaardig SCHOTT-glas met een loodequivalent van 0,75mm.Kenmerken ES90 l..
€345,00 incl. BTW
Excl. BTW:€285,12
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3