Menu
Winkelwagen

Operatiemutsen

Operatiemutsen

Operatiemutsen of OK-mutsen

Operatiemutsen zijn ontworpen om infecties te voorkomen door het risico op overdracht van bacteriën, partikels en haren in de operatiewond te verminderen. De operatiemutsen zijn zo ontworpen dat ze voorkomen dat haren of huidschilfers van zorgprofessionals tijdens chirurgische ingrepen in de wond vallen.


Operatiemutsenzijn in verschillende varianten leverbaar.

In Nederland worden in ziekenhuizen veelal de wegwerpmutsen gebruikt. In België en tandartspraktijken worden vaker wasbare en personaliseerbare operatiemutsen gebruikt. 

Het is vanuit de WIP-richtlijn overigens niet verplicht om disposable operatiemutsen te dragen.

Delcies BV biedt verschillende soorten operatiemutsen.

  • katoen (wasbaar op 60 graden)
  • microvezel (wasbaar op 90 graden)
  • herbruikbaar polyester


Vanuit draagcomfort en milieu-aspecten worden wasbare operatiemutsen steeds populairder. 


Naam of logo op de operatiemuts?

Neem contact op met onze klantenservice.


Gemaakt van microvezel met anti-bacteriële coatingLeverbaar in 9 verschillende kleurenUnisex modelHet is mogelijk uw naam of logo op de bandana te laten borduren.Wasbaar op 90⁰ C. Droog te steriliseren op 135⁰ C. Autoclaveerbaar op 120⁰ C...
€16,95 incl. BTW
Excl. BTW:€14,01
Gemaakt van 100% katoen met anti-bacteriële coatingLeverbaar in diverse kleurenUnisex modelHet is mogelijk uw naam of logo op de bandana te laten borduren.Wasbaar op 60⁰ C. Droog te steriliseren op 135⁰ C. Autoclaveerbaar op 120⁰ C...
€16,95 incl. BTW
Excl. BTW:€14,01
Gemaakt van 100% katoen met anti-bacteriële coatingLeverbaar in diverse vrolijke patronenUnisex modelWasbaar op 60⁰ C. Droog te steriliseren op 135⁰ C. Autoclaveerbaar op 120⁰ C.Kenmerken bandana's:Bandana-nr1 - patroon: uilenBandana-nr2 - patroon: voetstapjesBandana-nr3 - patroon: vrolijke tanden, ..
€16,95 incl. BTW
Excl. BTW:€14,01
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3