Menu
Winkelwagen

Ophangsystemen

Ophangsystemen

iWearPro biedt verschillende oplossingen om röntgenschorten om netjes op te kunnen hangen. Hiermee kan de levensduur van de schorten verlengd worden.

Wij leveren zowel mobiele als wandophangsystemen voor loodschorten. Met het wandhangsysteem kunnen tot wel vijf schorten opgehangen worden. Ideaal voor kleinere dierenklinieken of zelfstandige behandelcentra.

Het mobiele ophangsysteem is verkrijgbaar met tien hangers. De rekken zijn zodanig stabiel dat ze vijf tot tien schorten kunnen dragen, maar tegelijkertijd nog goed te verplaatsen zijn. Het MR10 mobiele rek is speciaal ontworpen voor het opbergen van rok/vest schorten.


Merk: Burlington Medical SKU: WR2
WandrekWandgemonteerd rek dat plaats biedt aan maximaal 5 frontale of rondom röntgenschorten. De armen kunnen zowel naar rechts als naar links zwaaien. Breedte: 43cmHoogte: 11cm..
€830,00 incl. BTW
Excl. BTW:€685,95
Merk: Burlington Medical SKU: MR10
Verrijdbaar rek voor vest/rok schortenVerrijdbaar rek voor rok/vest röntgenschorten. Dit rek biedt plaats voor 10 sets om rok/vest-schorten netjes op te bergen zonder vouwen en kreuken. De verlengde horizontale stangen aan de onderzijde zijn voor het ophangen van de rokken. Op het bovenste niveau zi..
€3.425,00 incl. BTW
Excl. BTW:€2.830,58
Merk: Burlington Medical SKU: MR12
Verrijdbaar rek frontale loodschortenVerrijdbaar rek voor frontale en rondom röntgenschorten. Dit rek biedt plaats om meerdere loodschorten netjes op te bergen zonder vouwen en kreuken. Standaard geleverd met vijf hangers.Dankzij de robuuste zwenkwielen kan het rek soepel verplaatst worden...
€1.695,00 incl. BTW
Excl. BTW:€1.400,83
SchorthangerRoestvrijstalen schorthangers voor röntgenschorten. Verkrijgbaar in 4 verschillende versies:AH1 Schorthanger met semi-gesloten lusAH2 Schorthanger met gesloten lusAH3 Schorthanger met semi-gesloten lusAH4 Schorthanger met gesloten lus..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4