Univet loepbrillen: mooi om te zien, fijn om te dragen. 

bron: Dental magazine - september 2021


Univet loepbrillen zijn met de grootste passie ontworpen en worden grotendeels met de hand gemaakt. Het Italiaanse design komt terug in de vormgeving van het montuur, het kleurgebruik en de gebruikte materialen. Een Univet loepbril combineert kwaliteit met Italiaans design en keuzevrijheid; modieus, fantastische pasvorm en met een perfect helder beeld. Zelf ervaren? Bezoek onze showroom in Boxtel, of neem contact op voor een afspraak.


Mooie loepbrillen

ONMISKENBAAR ITALIAANS DESIGN

Sinds 1997 is Univet wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van bescherm- en loepbrillen. Univet’s visie is de loepbrillen inspirerend en comfortabel te maken, zodat ze één worden met de gebruiker. Univet loepbrillen en lichtsystemen worden volledig in Italië ontworpen en geproduceerd. De bijzondere vormen en hoogwaardige materialen zorgen voor een unieke gebruikerservaring.


EXCLUSIEVE MONTUREN EN STIJLEN

Univet loepbrillen zijn leverbaar in maar liefst vijf verschillende monturen en zes exclusieve stijlen: Trendy ASH, Betoverende ONE, Urban Life ITA, Sportieve TECHNE (RX), LOOK & COOL en Black Edition. Een Univet loepbril is een onmisbaar verlengstuk van uzelf voor uw dagelijkse werk en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Univet’s vergrotingssystemen geven een fantastisch breed en helder beeld en de monturen hebben een gelijkmatige gewichtsverdeling. Dit betekent meer comfort, zelfs bij langdurig gebruik. Het evenwicht tussen kleuren en vormen drukt de essentie uit van de Univet filosofie. De strakke tinten, gedurfde lijnen en bijzondere materialen maken van elke bril een exclusief door Univet gesigneerd product.


SLIMME SYSTEMEN

De PRO® optische systemen vormen de ruggengraat van het loepsysteem en zijn het geheime ingrediënt voor een scherp beeld. De EOS lichtsystemen vormen een verlengstuk van de Univet loepbrillen. De lichtbronnen zijn eenvoudig te monteren door middel van een magnetische connector. Er zijn maar liefst drie verschillende EOS lichtsystemen leverbaar: van de ultralichte EOS 2.0 tot de de nieuwe EOS Wireless met contactloze bediening.

Naast loepbrillen kunt u bij ons ook terecht voor spatbescherming zoals het Univet 701 gezichtsscherm. Het ultieme gezichtsscherm voor tandartsen en mondhygiënisten. Dit scherm is zeer comfortabel, beslaat niet, gaat langdurig mee en is te dragen over een loepbril.

PRO optisch systeem


Bron: https://viewer.pdf-online.nl/books/egzw/#p=26