Donderdag 17 en vrijdag 18 oktober vind het jaarlijkse NOV-najaarscongres plaats bij Hotel Papendal in Arnhem. Dit jaar staan de volgende thema's centraal: Orthopedische Infecties, Medical Device Regulations (MDR), PA/VS Voet & Enkel, E-health Wervelkolom, Wetenschap & Zorgevaluatie 3D-printing, Pijn Traumatologie en de uitreiking van de Anna-prijs.

ViVi met gepatenteerd 2-ventilatoren systeem


Met betrekking tot het thema Orthopedische Infecties zal Delcies BV aanwezig zijn om de nieuwe ViVi chirurgische helm te introduceren. Dit nieuwe systeem past geheel in lijn met onze filosofie: comfortabel en veilig werken voor elke zorgprofessional. Elke dag opnieuw.

 

Met dit systeem wordt niet alleen het OK-team beschermd, maar tegelijkertijd ook de patiënt. Met een gewicht van slechts 370 gram is het systeem comfortabel om te dragen. Het zorgvuldig vervaardigde inlaat- en uitlaatsysteem is het stilste op de markt en biedt een aanzienlijk verhoogde luchtwisselingssnelheid. Hierdoor werkt u continue in een koele en beschermde omgeving. Tenslotte is de bediening handsfree, zodat u uw aandacht op de operatie kunt richten.

 

ViVi beschermingssysteem

Naast het ViVi systeem zijn we ook aanwezig voor advies wat betreft oogbescherming, spatbrillen op sterkte, loepbril en LED lichtbronnen en Calzuro medische klompen.

Kom langs voor een demonstratie. 

 

Bron: www.orthopeden.org/kalender/nov-najaarscongres-2019