Introductie ViVi op NOV-Najaarscongres 2019

Geplaatst door Marcel 17-10-2019 0 Reactie(s) Events,

Donderdag 17 en vrijdag 18 oktober vind het jaarlijkse NOV-najaarscongres plaats bij Hotel Papendal in Arnhem. Dit jaar staan de volgende thema's centraal: Orthopedische Infecties, Medical Device Regulations (MDR), PA/VS Voet & Enkel, E-health Wervelkolom, Wetenschap & Zorgevaluatie 3D-printing, Pijn Traumatologie en de uitreiking van de Anna-prijs.

ViVi met gepatenteerd 2-ventilatoren systeem

 

Met betrekking tot het thema Orthopedische Infecties zal Delcies BV aanwezig zijn om het nieuwe ViVi-beschermingssysteem te introduceren. Dit nieuwe systeem past geheel in lijn met onze filosofie: comfortabel en veilig werken voor elke zorgprofessional.

 

Met dit systeem wordt niet alleen het OK-team beschermd, maar tegelijkertijd de patiënt. Met een gewicht van slechts 370 gram is het systeem comfortabel om te dragen. Het zorgvuldig vervaardigde inlaat- en uitlaatsysteem is het stilste op de markt en biedt een aanzienlijk verhoogde luchtwisselingssnelheid. Hierdoor werkt u continue in een koele en beschermde omgeving. Tenslotte is de bediening handsfree, zodat u uw aandacht op de operatie kunt richten.

 

ViVi beschermingssysteem

Naast het ViVi systeem zijn we ook aanwezig voor advies wat betreft spatbescherming, spatbrillen op sterkte, loepbril en LED-lichtbronnen en medische klompen.

Kom langs voor een demonstratie. 

 

Bron: www.orthopeden.org/kalender/nov-najaarscongres-2019