Op vrijdag 2 december is iWearPro aanwezig op het NVOI congres in het Spant te Bussum.


Het thema is: What lies beneath..., The Nordic combination


"De titel klinkt wellicht onheilspellend, maar dat zal ons najaarscongres dit jaar niet worden.

Wel zullen we voordrachten gepresenteerd krijgen die aandacht geven aan de valkuilen en uitdagingen waar we mee te maken krijgen binnen de implantologie.

Denk aan peri-implantitis, maar ook aan materiaalkeuzes of implanteren bij jong-volwassenen. Genoeg om uw zinnen te prikkelen en een mooie congresdag voor te schotelen.

Na de Italiaanse invulling afgelopen jaar, hebben we nu ‘the Nordic combination’ met sprekers uit Zweden, Denemarken en IJsland.

We hopen u graag weer in grote getale te begroeten in het Spant te Bussum op vrijdag 2 december a.s.

Vorig jaar hebben we nog een hybride oplossing kunnen aanbieden om zowel live als per live-stream het congres bij te wonen."

Meer informatie: https://nsoinajaarscongres.nl/

Op dit congres presenteren wij de nieuwe collectie Univet loepbrillen, alsmede de EOS Next lichtbron. De EOS Next heeft een kleurweergave-index van 90% (CRI-90). Dit zorgt ervoor dat de kleuren en diepte optimaal zichtbaar worden. EOS NEXT geeft een led-licht van 5.700 Kelvin, vergelijkbaar met natuurlijk daglicht, dat optimaliseert contrast. Het ideale licht voor esthetische ingrepen, waar nauwkeurigheid en precisie essentieel is.

Bezoek onze stand voor een demonstratie of persoonlijk advies.