Univet Srl kiest voor Delcies BV als nieuwe eyewear-distributeur Nederland

Düsseldorf, 14 November - Univet Srl kondigde vandaag aan dat zij Delcies BV hebben geselecteerd om Univet’s loepbrillen en oogbescherming's producten voor tandheelkundige en medische toepassingen in Nederland te distribueren.

 "We zijn verheugd dat we met Delcies BV een overeenkomst hebben bereikt om onze producten in Nederland te distribueren," zegt Paolo Portesi, Chief Executive Officer van Univet srl, "De Nederlandse markt is voor ons van groot belang en een prioriteit voor onze groei in Europa. We zijn ervan overtuigd dat we Nederlandse zorgprofessionals succesvol kunnen ondersteunen met onze producten en dat we dankzij Delcies BV het nummer 1 loepbril-merk in Nederland zullen worden.”

Hoogwaardige loepbrillen nu ook in Nederland verkrijgbaar

Delcies BV is erg trots op het nieuwe partnerschap met Univet. Marcel de Lezenne Coulander, eigenaar Delcies BV: "Allereerst kunnen we met Univet nu het breedste loepbril-portfolio in Nederland aanbieden. Deze samenwerking helpt ons om te voldoen aan de behoefte van onze klanten; zorgprofessionals willen een loepbril met vergroting om beter te kunnen zien, een hogere kwaliteit te kunnen leveren en dat met een betere werkhouding. Uniek aan Univets loepbrillen is de combinatie van kwaliteit en design. Bij ons kiest de zorgprofessional de loepbril, die niet alleen het beste past bij iemands werkhouding, maar ook hun persoonlijke stijl." Ook de Univet LED-lichtbronnen zijn van superieure kwaliteit.