THI Total Healthcare Innovation GmbH

ViVi beschermingssysteem

Het Oostenrijkse THI Total Healthcare Innovation GmbH (THI) is in 2009 opgericht met als doel om het beste beschermingssysteem ter wereld te ontwikkelen voor zorgprofessionals. Het resultaat hiervan was het bekroonde Oxygen Safety systeem, dat in vele verkrijgbaar is en diverse innovatieprijzen gewonnen heeft. Kenmerkend voor de innovatiekracht van THI is de ontwikkeling van het het gepatenteerde twee-fansysteem. Dit systeem ondersteunt chirurgen om op topniveau te presteren en tegelijkertijd superieure bescherming te krijgen. Het zuurstofveiligheidssysteem zorgt voor aanzienlijke verbeterde comfort door actieve, vochtige afvoerlucht actief te verwijderen via een tweede ventilator. Een patent beschermt het systeem met 2 ventilatoren.


Innovatie staat nooit stil. Op basis van waardevolle feedback van onze Oxygen gebruikers is THI in 2015 begonnen met de ontwikkeling van de volgende generatie. Hierbij werd iedereen uitgedaagd en begonnen ze letterlijk helemaal opnieuw. 


VIVi - de nieuwe standaard voor een chirurgisch beveiligingssysteem

Veilig en comfortabel opereren met ViVi

In mei 2017 is het nieuwe ViVi ™ -systeem onthuld. Het zet een nieuwe standaard op vele niveaus. Het frame van koolstofcomposiet biedt een veerkrachtige, ongelooflijk lichte structuur die slechts 370 gram weegt. Het zorgvuldig vervaardigde inlaat- en uitlaatsysteem is het stilste op de markt en biedt een aanzienlijk verhoogde luchtwisselingssnelheid. Nog belangrijker, 100% frisse ademlucht, zonder recirculatie van afgevoerde lucht. Een groot gezichtsveld, handsfree gebarencontrole waarvoor patent is aangevraagd, activiteitsherkenning en ondersteuning voor action cams completeren de meest innovatieve oplossing die momenteel beschikbaar is.

THI GMBH

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.