Menu
Winkelwagen

Röntgenbescherming voor zorgprofessionals

Röntgenbescherming voor zorgprofessionals

Alle röntgenbescherming producten van LiteTech zijn ontworpen om zorgprofessionals te beschermen tegen blootstelling aan schadelijke straling. Deze stralingsbeschermingsmiddelen stelt zorgprofessionals in staat om hun werk uit te voeren met maximale veiligheid, comfort en bewegingsvrijheid.


Röntgenbeschermende kleding

Onze lijn röntgenbeschermingsschorten, vesten en stralingsbeschermende brillen zijn wereldwijd toonaangevend en voldoen aan de wereldwijde overheidsvoorschriften. XENOLITE röntgenbescherming is ontworpen met gepatenteerde DuPont technologie. XENOLITE is ook verkrijgbaar in maatwerkopties voor röntgenkleding en loodbrillen, inclusief een mobiele app om vereenvoudigde testprocessen voor stralingsafscherming te ondersteunen.


Alle Lite Tech- en XENOLITE-producten worden geleverd met:

  • Ongeëvenaarde kennis en kunde
  • Gebaseerd op hoogstaande DuPont-technologie
  • Wereldwijd toonaangevend
  • Kwaliteit waarop u elke dag kunt vertrouwen


Beschikbare röntgenbescherming

XENOLITE biedt te volgende opties:


Röntgen vest / rok schorten

XENOLITE vest / rokschorten zijn ontworpen om de gewichtsverdeling te maximaliseren en rugpijn en stress te elimineren. Ze bieden ook meer flexibiliteit en mobiliteit op het werk.


Schorten met volledige omslag

XENOLITE volledig omwikkelde schorten zijn ontworpen om de belasting van de bovenrug te verlichten tijdens langere procedures en bieden superieure bescherming en comfort.


Frontale schorten

XENOLITE frontale schorten hebben een open rugontwerp, waardoor ze extreem licht en comfortabel zijn.


Röntgen accessoires

XENOLITE biedt een reeks accessoires voor röntgenbescherming, waaronder loodvrije schildklierhalsbanden, humerale schilden, halfschorten, zwangerschapspanelen, tafellakens, steunriemen en meer.