Menu
Winkelwagen

Röntgenbescherming voor zorgprofessionals

Röntgenbescherming voor zorgprofessionals

Alle röntgenbescherming producten van XenoLite zijn ontworpen om zorgprofessionals te beschermen tegen blootstelling aan schadelijke straling. Deze stralingsbeschermingsmiddelen stelt zorgprofessionals in staat om hun werk uit te voeren met maximale veiligheid, comfort en bewegingsvrijheid.


XENOLITE-producten worden gekenmerkt door:

  • Ongeëvenaarde kennis en kunde. Gebaseerd op hoogstaande DuPont-technologie
  • Eerste op de markt met bi-layer technologie (Strata+)
  • Wereldwijd toonaangevend
  • Gepatenteerde technologie om breuken tegen te gaan
  • Eco-friendly
  • Comfortabel door flexibiliteit van het materiaal

XenoLite röntgenbeschermingsschorten, stralingsbeschermende brillen en andere accessoires beschermen vele zorgprofessionals over de gehele wereld en voldoen aan de Europese overheidsvoorschriften. XenoLite biedt stralingskleding op maat, opslag oplossingen en een mobiele app ter ondersteuning van vereenvoudigde straling afscherming testprocessen.

Beschikbare röntgenbescherming

XenoLite staat voor lichtgewicht, hoogwaardige röntgenbeschermingskleding en accessoires. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden. Voor advies kan ook contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Vest / rok loodschorten

XenoLite vest / rok loodschorten zijn ontworpen om het gewicht zo goed mogelijk te verdelen en rugpijn en stress te voorkomen. Ze bieden ook meer flexibiliteit en mobiliteit op het werk.

Volledige omslag Schorten

XenoLite volledige loodschoten zijn ontworpen om de druk op de bovenrug te verlichten tijdens langere procedures en bieden superieure bescherming en comfort.

Frontale loodschorten

XenoLite frontale schorten hebben een open rug ontwerp, waardoor ze zeer licht zijn voor comfortabel dragen en flexibiliteit.

Accessoires 

XenoLite biedt een reeks röntgenbeschermingsaccessoires, waaronder loodvrije schildklierbeschermers, humerusschilden, halfschorten, zwangerschapspanelen, tafellakens, steungordels en meer.

Stralingsbeschermende brillen

XenoLite stralingsbeschermende brillen zijn er in verschillende stijlen en kleuren en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit SCHOTT glas.


Wij bieden de mogelijkheid om kleding aan te passen met maten, stofkleuren en patronen en logo's.

Merk: LiteTech
Gemaakt van een lichtgewicht nylon en ontworpen om het gehele ooggebied te beschermen tegen röntgenstraling.De gebogen voorkant en de brilpoten met rubberen uiteinden zorgen voor een nauwsluitende pasvorm.Met een gewicht van slechts 58 gram is deze loodbril zeer comfortabel om te dragen.De Lite Tech..
€295,00 incl. BTW
Excl. BTW:€243,80
Merk: LiteTech
De Maxi loodbril heeft een zachte rubberen neusbrug voor extra comfort en is iets smaller dan het UltraLite montuur.Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequivalent van 0,75 mm.De MAxi loodb..
€330,00 incl. BTW
Excl. BTW:€272,73
Merk: LiteTech
Deze Fitover (overzetbril) loodbril is speciaal ontworpen om over een (lees)bril te dragen. Het oversized montuur biedt uitstekende stralingsbescherming en een groot kijkoppervlakte. De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequival..
€280,00 incl. BTW
Excl. BTW:€231,41
Merk: LiteTech
XENOLITE's loodvrije röntgen schildklierschild is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's schildklierkraag is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Bescherming: 0.5mm LeqVerkrijgbaar in twee maten: S..
€108,90 incl. BTW
Excl. BTW:€90,00
Merk: LiteTech
XENOLITE's loodvrije röntgen hoofdbescherming is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's CAP is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Te verstellen met een handige klittenband sluiting.Bescherming: 0..
€175,45 incl. BTW
Excl. BTW:€145,00
Merk: LiteTech
Alle XENOLITE frontale loodschorten zorgen voor bewegingsvrijheid, maximale flexibiliteit en optimaal draagcomfort. Het open rug ontwerp maakt al deze schorten uitzonderlijk licht.Xenolite frontale röntgenschorten stellen radiologen, röntgentechnici en andere professionals in staat om zelfs de meest..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: LiteTech
Alle Xenolite röntgenschorten met volledige omslag bieden maximale bescherming tegen straling met superieur comfort dankzij een lichtgewicht ontwerp. Met het Xenolite materiaal, zijn onze loodschorten de meest lichtgewicht optie op de markt, terwijl ze volledige bescherming bieden voor zorgprofessio..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: LiteTech
XENOLITE röntgenvesten en rokschorten zijn ontworpen om het gewicht zo goed mogelijk te verdelen tussen de schouders en de heupen, waardoor de druk op de boven- en onderrug aanzienlijk wordt verminderd. Vest- en rokschorten bieden de zorgprofessional meer flexibiliteit bij het zitten, buigen of bukk..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8