Menu
Winkelwagen

Röntgenbescherming voor zorgprofessionals

Röntgenbescherming voor zorgprofessionals


Alle röntgenbescherming producten van XenoLite zijn ontworpen om zorgprofessionals te beschermen tegen blootstelling aan schadelijke straling. Deze stralingsbeschermingsmiddelen stelt zorgprofessionals in staat om hun werk uit te voeren met maximale veiligheid, comfort en bewegingsvrijheid.


XENOLITE-producten worden gekenmerkt door:

  • Ongeëvenaarde kennis en kunde. Gebaseerd op hoogstaande DuPont-technologie
  • Eerste op de markt met bi-layer technologie (Strata+)
  • Wereldwijd toonaangevend
  • Gepatenteerde technologie om breuken tegen te gaan
  • Eco-friendly
  • Comfortabel door flexibiliteit van het materiaal

XenoLite röntgenbeschermingsschorten, stralingsbeschermende brillen en andere accessoires beschermen vele zorgprofessionals over de gehele wereld en voldoen aan de Europese overheidsvoorschriften. XenoLite biedt stralingskleding op maat, opslag oplossingen en een mobiele app ter ondersteuning van vereenvoudigde straling afscherming testprocessen.

Beschikbare röntgenbescherming

XenoLite staat voor lichtgewicht, hoogwaardige röntgenbeschermingskleding en accessoires. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden. Voor advies kan ook contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Vest / rok loodschorten

XenoLite vest / rok loodschorten zijn ontworpen om het gewicht zo goed mogelijk te verdelen en rugpijn en stress te voorkomen. Ze bieden ook meer flexibiliteit en mobiliteit op het werk.

Volledige omslag loodschorten

XenoLite volledige loodschoten zijn ontworpen om de druk op de bovenrug te verlichten tijdens langere procedures en bieden superieure bescherming en comfort.

Frontale loodschorten

XenoLite frontale schorten hebben een open rug ontwerp, waardoor ze zeer licht zijn voor comfortabel dragen en flexibiliteit.

Accessoires 

XenoLite biedt een reeks röntgenbeschermingsaccessoires, waaronder loodvrije schildklierbeschermers, humerusschilden, halfschorten, zwangerschapspanelen, tafellakens, steungordels en meer.

Stralingsbeschermende brillen

XenoLite stralingsbeschermende brillen zijn er in verschillende stijlen en kleuren en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit SCHOTT glas.

Wij bieden de mogelijkheid om loodschorten aan te komen meten met de verschillende stofkleuren en patronen.

Merk: XENOLITE
Gemaakt van een lichtgewicht nylon en ontworpen om het gehele ooggebied te beschermen tegen röntgenstraling.De gebogen voorkant en de brilpoten met rubberen uiteinden zorgen voor een nauwsluitende pasvorm.Met een gewicht van slechts 58 gram is deze loodbril zeer comfortabel om te dragen.De Lite Tech..
€295,00 incl. BTW
Excl. BTW:€243,80
Merk: XENOLITE
De Maxi loodbril heeft een zachte rubberen neusbrug voor extra comfort en is iets smaller dan het UltraLite montuur.Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequivalent van 0,75 mm.De MAxi loodb..
€330,00 incl. BTW
Excl. BTW:€272,73
Merk: XENOLITE
Deze Fitover (overzetbril) loodbril is speciaal ontworpen om over een (lees)bril te dragen. Het oversized montuur biedt uitstekende stralingsbescherming en een groot kijkoppervlakte. De Lite Tech stralingsbeschermingsbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT-glas en loodequival..
€280,00 incl. BTW
Excl. BTW:€231,41
Merk: XENOLITE
XENOLITE's loodvrije röntgen schildklierschild is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's schildklierkraag is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Bescherming: 0.5mm LeqVerkrijgbaar in twee maten: S..
€108,90 incl. BTW
Excl. BTW:€90,00
Merk: XENOLITE
XENOLITE's loodvrije röntgen hoofdbescherming is licht van gewicht en duurzaam.XENOLITE's CAP is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, en biedt zorgprofessionals de hele dag door draagcomfort en volledige schildklier bescherming.Te verstellen met een handige klittenband sluiting.Bescherming: 0..
€175,45 incl. BTW
Excl. BTW:€145,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 320VS vest / rokschort gewichtsontlastend:Gewichtsontlastend vest / rokschortEendelig voorvest maakt dit model extreem lichtKlittenbandsluiting aan rechterzijde en rechterschouder van het vestUnisex maatHandige ring op de rok voor dosimeterZakken op het vest en de rokAlle ..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 330VS vest / rok loodschort:Het originele ontwerp met frontale overlap voor extra beschermingEenvoudig te verstellen met klittenband sluitingMannelijke en vrouwelijke matenHandige ring op de rok voor dosimeterZakken op het vest en de rokAlle loodschorten worden standaard g..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 3201 Special Procedure schort:Overlappende panelen voor meer beschermingVerstelbare elastische riem van 18cm Verdeelt gewicht over heupen en schoudersKlittenband zijnaden zorgen voor scheiding bij buigen of zitten zonder afbreuk te doen aan de beschermingMannelijke en vrou..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 310E elastisch frontaal loodschort:Elastische tabs zorgen voor comfortabele pasvorm rond de tailleVermindert schouderbelastingNauwsluitend ontwerpAlle Frontale Schorten worden standaard geleverd met schoudervullingenSTRATA+ bi-layer technologie (tot 30% lichter en 10x sche..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 310A verstelbaar frontaal loodschort: Gekruist schouder ontwerp. Dit houdt schort op zijn plaats bij buigen of bukkenKlittenband banden maken het gemakkelijk om het schort aan- en uit te trekkenVermindert plooien op rug en op de schoudersOptionele klittenbandsluiting en/of..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Merk: XENOLITE
Kenmerken Xenolite STRATA+ 310K frontaal loodschort met rugsteun: Uniek ontwerp verdeelt het gewicht tussen effectief tussen schouders en onderlichaamVerstelbare 18cm elastische steunriem voor extra ondersteuning van de onderrugGordel wordt aan de zijkant bevestigd met sleutelringKlittenband schoude..
Op aanvraag
Excl. BTW:€0,00
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11